ראשי ערוץ 10 צרו קשר על אודותינו
 
 
 
 
 
 

איזה יופי | 16.12.11 | תוכנית מלאה

 
עודכן 18:32 15/12/2011

איך מתכוננים ליום הראשון בעבודה, איך מכינים ילד להולדת אח או אחות קטנה וסדנת בישול לכלות

 
 
 
 
 

מתכון לטארטים קטנים של קישואים וגבינת צאן:

(20 טארטים )

 

מצרכים:

חבילה ריבועי בצק עלים

1/2 קילו קישואים או זוקיני (אפשר עם הקליפה) פרוס דק-דק

1 כפית מלח

2 כפות שמן זית

1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי

2 כפיות עלי תימין טריים, או כפית עלי תימין יבשים

גבינת עיזים "פרומעז"

גבינה צהובה או גבינת פרמזן מגוררת  

 

הכנה:

מכניסים את הקישואים למסננת מעל לקערה, מפזרים מלח ומקפיצים יחד. משהים רבע שעה כדי שייצאו נוזלים. מייבשים במגבת נייר. מכניסים לקערה נקייה, מוסיפים את השמן והפלפל השחור ומקפיצים יחד.

צרים מכל ריבוע בצק עיגול (בעזרת כוס או חותכן עגול, לא חשוב הקוטר). מניחים את העיגולים על תבנית אפיה מרופדת בדף אפיה.

מניחים מעל כל עיגול פרוסת גבינת עיזים, על זה מסדרים פרוסות קישואים כמו שמש, גוררים למעלה גבינת פרמזן.

אופים בתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות, עד שהטארטים יזהיבו ויתפחו מעט. מגישים מיד.

 
  
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.