ראשי ערוץ 10 צרו קשר על אודותינו
 
 
 
 
 
 

איזה יופי | 14.12.11 | תוכנית מלאה

 
עודכן 18:32 14/12/2011

מרכז חדש לליווי זוגות גאים בדרך להורות גאה, טיפולי פנים שכדאי לעבור בחורף ומהו גובה המגפיים הרצוי השנה

 
 
 
 
 

סופגניית רולדין במילוי ריבת תות קלאסית

 

המרכיבים לכ-30 סופגניות:  

 

הבצק

1 ק"ג קמח לבן

1 כוס מים קרים

1/2 כוס סוכר

2 ביצים

1 כפית  מלח

60 גרם שמרים לחים

90 גרם מרגרינה

1 כפית ברנדי

1 כפית תמצית וניל

1 כפית  תמצית רום

 

המילוי: צנצנת ריבת תות איכותית

 

אופן הכנת הבצק:

  • מכניסים למערבל מזון: קמח, סוכר ושמרים לחים, ומערבבים למשך דקה.
  • מוסיפים מים קרים, ביצים, תמציות וברנדי, וממשיכים לערבל במשך 3 דקות במהירות נמוכה.
  • מעבירים למהירות גבוהה למשך 3 דקות.
  • מוסיפים מלח ומרגרינה ומערבלים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה.
  • יוצרים כדורים במשקל של כ-50 גרם ומניחים על מגש מרוח בשמן, במרווחים של 4-5 סמ' .
  • מכסים את התבנית בניילון ובמגבת, ומניחים לתפוח למשך שעתיים בטמפרטורה של 25-30 מעלות.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בטמפ' של 170 מעלות ( חשוב לשמור על גובה האש כדי לא לשרוף את הסופגנייה).
  • מטגנים 2 דקות כל צד של הסופגנייה, (מתחילים לטגן את הצד שתפח - הכיפה) עד קבלת גוון חום זהבהב.
  • מזריקים פנימה ריבת תות ומפזרים מעל אבקת סוכר
 
  
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.