צריך שניים למנגו: פטיפורים פירותיים בדקה עם טריק מדליק

 
עודכן 08:32 08/08/2018

מנגו בשל, בלנדר מוט ומרכיב שיש לכל אחד בבית ויוצר את המרקם השמנתי המושלם. בלוגרית המזון טליה הדר מכינה פטיפור מנגו יפהפה בפחות מדקה. הבונוס: הוא פרווה וטבעוני

 
 
 
 
 

פטיפור מנגו פרווה טבעוני


 

מצרכים:

(ל-2 תבניות של מיני מאפינס או פרלינים)

 

2 מנגו בשלים, קלופים

2 כפות קרם קוקוס

1 כפית סילאן

חופן שבבי קוקוס

 

למבוגרים - מעט אלכוהול שאוהבים

 

אופן ההכנה

 

  1. חותכים את המנגו לחתיכות גסות ומעבירים למכל שמתאים לבלנדר מוט.
  2. מוסיפים פנימה את הסילאן וקרם הקוקוס (למבוגרים בלבד: זה הזמן להוסיף פנימה את האלכוהול) וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. מעבירים לתבנית מיני מאפינס או פרלינים, מפזרים מעל את שבבי הקוקוס ומקפיאים למשך כמה שעות.
  4. מוציאים מהתבנית ומגישים. את השאריות מעבירים לקופסא אטומה. הפטיפורים נשמרים בקופסה אטומה במקפיא למשך חודשיים.

כתבות קשורות

 


משתמשים בירקות קפואים? בחיים אל תעשו את הדבר הזה | 09.07.18
עלייה לצורך אכילה: מסעדות מומלצות בגליל העליון | 02.08.18
האוכל הכי טוב באילת ממש לא נמצא איפה שחשבתם | 02.08.18

 

 
  
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.