חמש דקות עבודה, שתי בננות, ויש לכם מנה ישר מתאילנד

 
עודכן 10:32 11/06/2018

מי לא אוהב בננה לוטי? קבלו את הגרסה הביתית והבריאה שאפשר לאכול ישר מקערה. ויש גם פטנט מעולה לקירמול בננות ב-3 דקות בטוסטר הביתי. ללמוד ולאמץ

 
 
 
 
 

פורידג' היא סוג של דייסה סמיכה, מזינה, משביעה והכי חשוב - סופר טעימה. קבלו את התשובה האנגלית לחומוס שלנו, שלוקח בדיוק חמש דקות להכין. אשת האוכל פאולין שובל שילבה במנה נגיעות של קינוח תאילנדי "בננה לוטי" - יצא מושלם!

 

דייסת בננה לוטי תאילנדית בחמש דקות

מרכיבים:

1 כוס שיבולת שועל
1 כוס חלב (או חלב צמחי לגרסה טבעונית)
2 כוסות מים
2 בננות בשלות
2 כפות סוכר חום דמררה
4 כפות שקדים פרוסים קלויים
קינמון טחון לפי הטעם

מלח ים לפי הטעם

 

 

 
דייסת בננה
דייסת בננה צילום : פוטוליה
 

אופן ההכנה:

בסיר קטן מביאים לרתיחה את החלב עם 2 כוסות מים. מוסיפים את שיבולת השועל ומבשלים במשך 2-3 דקות תוך ערבוב. מתבלים בקמצוץ סוכר דמררה, קינמון ומלח לפי הטעם.
בזמן שהמסה מתבשלת מחממים טוסטר לחיץ או מחבת. קולפים את הבננות וחוצים אותן לאורך. מניחים בטוסטר, מפזרים מעט סוכר דמררה למעלה ושקדים פרוסים, סוגרים את הטוסטר וצולים עד לקבלת צבע קרמל בהיר (כ-2-5 דקות, לפי סוג הטוסטר שלכם).
יוצקים את דייסת הבננה לוטי לקערות אישיות. מניחים למעלה חצי בננה מקורמלת. מגישים מיד.

 

 
  
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.