ראשי ערוץ 10 צרו קשר על אודותינו
 
 
 
 
 

הג'וב הנחשק : מנהל מזון ומשקאות בבית מלון

 
עודכן 13:20 30/08/2017

מכירים את הרגשת הכיף הזאת כשמגיעים למלון? ואת הרגשת הבעסה כשעושים צ'ק אאוט. תהיתם איך זה לעבוד במלון? והאם זה וצץ גם מבפנים? דניס סוקולוב, בוגר המסלול תיירות ומלונאות במכללה האקדמית כנרת יספר לנו על הג'וב החלומי בעולם המלונאות והתיירות

 
 
 
 
 
  
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.