ראשי ערוץ עשר צרו קשר על אודותינו
 
 
 
 
 

סלט ארטישוק חם

 
עודכן 13:44 11/06/2017

לא רק בחורף: תחתיות ארטישוק קפואות עם גמבה, הרבה שיני שום ולימון

 
 
 
 
 

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 20 דקות | מספר סועדים: 4

 

אביזרים:

סיר

 

חומרים

1 שקית תחתיות ארטישוק קפואות שופרסל

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

1 כפית כורכום טחון שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

5 כפות שמן זית שופרסל

מעט פלפל שחור טחון שופרסל

1 גמבה אדומה - קצוצה דק

4 שיני שום - פרוסות

1/2 כוס מיץ לימון שופרסל

 

אופן ההכנה

מבשלים את תחתיות הארטישוק במים כ- 20 דקות ומסננים.

חותכים לרבעים את תחתיות הארטישוק המסוננות.

מניחים בסיר את שמן הזית, הגמבה הקצוצה והשום ומערבבים.

מוסיפים את התבלינים, את תחתיות הארטישוק, את מיץ הלימון והפטרוזיליה, מערבבים ומסירים מהאש.

מגישים חם או בטמפ' החדר.

 

 
צילום : יחצ
 
  
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.