ראשי ערוץ 10 צרו קשר על אודותינו
 
 
 
 
 

ברוקולי צלוי בויניגרט ופיצוחים

 
עודכן 08:45 25/06/2017

תקופה בה מתחילים לראות את סוף האביב היא התקופה הכי יפה לחובבי הירקות. קבלו רעיון מקורי לשימוש בברוקולי בשילוב שקדים ובוטנים

 
 
 
 
 

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 30 דקות | מספר סועדים: 3

 

חומרים:

1 חבילה של ברוקולי קפוא שופרסל - מופשרת

שקדים קלויים / בוטנים שופרסל קצוצים גס

רוטב ויניגרט שופרסל

2 כפות שמן זית שופרסל

כפית גרידת לימון

מלח גס

פלפל שחור גרוס שופרסל

 

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים את הברוקולי עם שמן הזית והתבלינים.
  • מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים בתנור 15 דקות בחום של 200 מעלות.
  • מוציאים מהתנור ושופכים רוטב ויניגרט מעל.
  • קולים על מחבת את הפיצוחים הקצוצים ומפזרים מעל הברוקולי.
  • מגישים בקערת סלט שטוחה.

 

 

 
צילום : יחצ
 
  
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.