ראשי ערוץ עשר צרו קשר על אודותינו
 
 
 
 
 

אטריות קונג'אק ספגטי עם עוף, ירקות ושרי

 
עודכן 14:01 09/05/2017

מתכון לאטריות סקיני ללא גלוטן וסוכר בשילוב עם חזה עוף טבעי, עגבניות שרי, שעועית ירוקה ובצלים ירוקים

 
 
 
 
 

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 15 דקות | מספר סועדים: 2

 

אביזרים:

מסננת צפופה לאטריות

מחבת רחבה

 

מצרכים:

1 שקית אטריות קונג'אק בסגנון ספגטי שופרסל

1 כף שמן זית שופרסל

100 חזה טבעוף טרי ארוז שופרסל - חתוך לרצועות

1/2 כוס שרי סוכריות שופרסל - חצויות

1 כוס שעועית ירוקה שלמה קפואה שופרסל

1/4 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה

1/4 כוס מים

מעט מלח שופרסל

מעט פלפל שחור טחון שופרסל

1 כפית שום גבישי שופרסל

2 בצלים ירוקים - קצוצים

1 כפית פפריקה מתוקה שופרסל

1 כף רוטב סויה לבישול שופרסל

4 כפות אגוזי מלך קלופים שופרסל

 

 

 

אופן ההכנה:

1. שוטפים את אטריות הקונג'אק תחת מסננת ומניחים בצד.

2. במחבת רחבה מניחים את שמן הזית, הבצל הירוק ורצועות חזה העוף ומערבבים.

3. מוסיפים את התבלינים, עגבניות השרי, רוטב הסויה, המים ואת השעועית הירוקה וממשיכים לערבב כ- 3 דקות נוספות.

4. מוסיפים את האטריות הקונג'אק, הכוסברה ואגוזי המלך, מערבבים דקה נוספת ומגישים.

 

 
צילום : יחצ
 
  
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.