קרח לאסקימוסים? השף הישראלי שינסה למכור פיצה לאיטלקים

 
עודכן 16:44 01/02/2017

תכירו את השף הישראלי שינסה ללמד איטלקים איך להכין פיצה, בהתמודדות האמיצה על תואר "האופה הכי טוב בעולם"

 
 
 
 
 

השף הישראלי, רענן יוסף נוסל, התקבל לתחרות רשמית "פיציולו" בפארמה, שם יתמודד מול מאות מתחרים על תואר אופה הפיצות הטוב בעולם. צריך הרבה אומץ כדי להראות לאיטלקים בפארמה איך מכינים פיצות טובות אבל השף רענן לא נבהל ומאד בטוח בעצמו ורוצה לייצג את ישראל בכבוד.

 

רענן הוא הנציג הישראלי הראשון שמשתתף בתחרות וכדי להשתתף בתחרות מסוג זה, יש לעמוד בכמה קריטריונים ולהשתתף בכמה קטגוריות בתחרות. רענן הולך להתחרות בשתיים מאותן קטגוריות שהן פיצה קלאסית ופיצה פרי סטייל. רענן, כבן למשפחה של אופים ואנשי פיצות שהקימו ב-1972 את רשת פיצה דומינו, מאמין שהוא עוד יכול להפתיע ולהתברג במקומות הראשונים בתחרות.

 

 

>> לכתבות נוספות באוכל ורק אוכל

8 טיפים להכנת אורז מושלם

סופר פוד: קפה פטריות הוא מזון העל החדש

 
  
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.