טופו באצות ורוטב סויה

 
עודכן 15:04 28/10/2006
Dulcinea

מתכון

 
 
 
 
 
לאצות יש טעם מאוד חזק של "פירות" ים. כדאי להוסיף לבישול ברגע האחרון. אני משתמשת באצות נורי גזורות או באצות וואקמה.
עוד עצה: לטחון במעבד מזון ואח"כ במטחנת קפה דף אצות נורי וחופן קטן של אצות וואקמה. לערבב כף של אבקת האצות עם שתי כפות רוטב סויה ולהשרות ללילה טופו חתוך לקוביות. אפשר להכין עם זה הקפצות או אורז עם טופו בטעם וניחוח של "פירות" ים. כדאי להוסיף לתבשיל עוד אצות בסוף הבישול.